Danslinjer - för dig som vill satsa!

Har du ett mycket starkt intresse för dans och vill avancera? I så fall är någon av Uppsala Dansakademis danslinjer något för dig! Här ges du möjlighet till träning av hög kvalitet, där din individuella utveckling kontinuerligt följs upp. Syftet med Uppsala Dansakademis linjeprogram är att ge en god och allsidig grund som i förlängningen kan leda till yrkesstudier och en professionell karriär inom dans. Våra lärare som undervisar på linjeprogrammet är alla högutbildade dansare och/eller danspedagoger och har karriärer bakom sig som professionella dansare, danspedagoger och koreografer.

Inom linjeprogrammet finns flera inriktningar. Du kan välja mellan klassisk (balett och modernt), jazz, street och broadway (musikal). Eller varför inte kombinera flera linjer? Vi har även en speciell linje för bara killar. 

Tror du att linjeprogrammet är något för dig? Kontakta linjeansvarig på hea@uppsaladansakademi.com.

Observera att ingen av våra danslinjer är på nybörjarnivå. För att få börja krävs goda förkunskaper, att du kontaktar linjeansvarig samt provdansar med linjen, innan du anmäler sig. Provdansen sker under terminens första kursvecka. 

Tillhör du redan en danslinje anmäler du dig till samma som du gått i tidigare. Inga byten mellan linjerna sker.

Som linjeelev skall man ta alla kurser som ingår i linjen.

 

Kursutbud, tider, lärare, priser, anmälan m.m.

Klassiska linjer med balett och modernt
Jazzlinjer