styrelsearbete i ditt CV?

 

Pluggar du i Uppsala och gillar dans? Vill du hitta ett meriterande jobb till ditt CV? Då ska du läsa vidare!

 

Vi på Uppsala Dansakademi söker just nu medlemmar till vår styrelse. Att vara styrelseledamot är ett utmanande, varierat och roligt jobb där du får arbeta med alla möjliga frågor gällande Uppsala Dansakademi. Vi som arbetar i styrelsen är både dansare, föräldrar och lärare som alla har ett och samma mål – vi vill göra Uppsalas bästa, roligaste och mest kreativa dansskola ännu bättre!

 

Uppsala Dansakademi är en ideell förening som drivs av ideella insatser. Vi söker därför engagerade, drivna och påhittiga danselever som tillsammans med oss vill fortsätta föra dansskolan framåt. Styrelsen sammanträder ca en gång i månaden och utöver det jobbar alla någon eller några timmar varje vecka med olika uppgifter.

Att vara ledamot i en styrelse är meriterande. Dessutom ger det dig värdefull erfarenhet inför arbetslivet eftersom du i styrelsearbetet kommer i kontakt med både administrativa, ekonomiska och operativa uppdrag. I styrelsen får du uppgifter inom något av styrelsens ansvarsområden som du med hjälp av oss andra ska utveckla. Detta område kan till exempel innefatta marknadsföring, eventplanering, organisationsfrågor och praktiska uppgifter som hör en dansskola till – allt beroende vad du är intresserad av och duktig på.

 

Kort sagt:

Du deltar aktivt i styrelsearbetet på cirka tio styrelsemöten om året. Du bidrar med insatser motsvarande någon timmas arbete i veckan. Vi ger dig inblick i och kunskap om hur man förvaltar och utvecklar en framgångsrik förening. Vi lär dig hur styrelsearbetet fungerar och sätter in dig i din roll i styrelsen. Vi utfärdar betyg och ger referens för dina insatser i styrelsen och för föreningen.

 

Vill du veta mer?

Hör av dig till oss på info@uppsaladansakademi.com så berättar vi!