mattoxteknik på höstlovet

KOSTNADSFRI JAZZ INTENSIVE 
med utgångspunkt i Mattox Freestyle Technique

med 

Amanda Roos af Hjelmsäter
Jennifer Holmgren
Johanna Hillbom

Workshopen som hålls i våra lokaler i Gränbystadens galleria den 28-30 oktober, höstlovsveckan 44, riktar sig till våra elever i jazzlinjerna Cole, Fosse, Dunham, Baker och Jackson.
 
Dag och tid:
28/10 Onsdag 13.30-16.00
29/10 Torsdag 13.30-16.00
30/10  Fredag  13.30-16.00

Kursen är kostnadsfri!


Mattox Freestyle Technique är en jazzdansteknik där isolationer, koordination och fokus på kontraster står i centrum. Vi anser att tekniken är relevant för unga jazzdansare idag och kommer under dessa tre dagar att fördjupa vår förståelse inom Mattoxtekniken tillsammans, samt utforska hur vi kan använda oss av den för att utvecklas som jazzdansare. På våra klasser kommer vi att jobba igenom och isolera kroppens olika delar blandat med större rörelsesekvenser för en ökad kroppskontroll och medvetenhet. Workshopen är på mellan/avancerad nivå och riktar sig till dig som är intresserad av att testa Mattoxteknikens rörelsespråk tillsammans med oss! 

Vilka är vi?
Vi är tre sistaårsstudenter på kandidatprogrammet i danspedagogik med inriktning jazzdans på Stockholms konstnärliga högskola (före detta Danshögskolan/DOCH). Vi har alla studerat Mattoxtekniken både innan och under vår utbildning på SKH. För detta tillfälle har vi valt att undervisa tillsammans för att ge eleverna möjlighet att se tekniken i olika kroppar samt för att kunna erbjuda en effektiv, inspirerande och mångsidig undervisning.

På grund av covid-19 är deltagarantalet begränsat till totalt 20 platser och det är först till kvarn som gäller.

Sista anmälningsdatum är 22 oktober och anmälan förutsätter deltagande
alla tre dagarna.


Välkommen med din anmälan till kurs nr 240.
Skriv i anmälan vilken jazzlinje du tillhör.

Detta vill du INTE missa!!