lovkurs  i  Commersial streetdance, hiphop & Femenine vibe

Vinterläger i Commercial Streetdance, Hiphop och Feminine Vibe med Johanna Söderhäll från Uppsala Dansakademi och Nino Hellman från Stockholm. Vi rekommenderar att gå alla fyra dagar då det är ett sammanhängande läger, men det går också bra att anmäla sig till färre dagar om man inte har möjlighet att gå alla.

För mer info om Johanna Söderhäll se fliken “lärare”. 

Nino Hellman jobbar som dansare, koreograf och lärare. Nino undervisar på skolor såsom Scandinavian Dance Academy, Danscenter Stockholm, Sway och Stepz. Han har både koreograferat och dansat med artister som Sabina Ddumba, Alexander Vasiliou och Americol. Han jobbar även mycket med Sabina Dalfjäll då dom både undervisar och koreograferar som en duo. De har koreograferat tillsammans åt danskompaniet Salseras och till yrkesutbildningen Scandinavian Dance Education bl.a. Utöver detta har han gjort flertal dansframträdanden på många olika evenemang såsom VK 2015 i Friends Arena, reklamfilmer och stora modevisningar.
 
”På Johannas klasser fokuseras på koreografi vilket hjälper till att träna musikalitet och att få en bättre förståelse för musiken. Johannas kombinationer är mycket varierande men alltid med fokus på rörelsekvalité, att våga utmana sig själv och att även jobba med scennärvaro. Detta är en klass där man utmanar sig både fysiskt och psykiskt”

Avgift:  950 kr/4 dagar eller 300 kr/dag
Tid:       5-8 januari kl 11.00-14.45 (lunchrast 45 min, medtag egen lunch)
Nivå:    Öppen (tidigare danserfarenhet krävs)
Lokal:  Studio 3, Salabacksgatan 50

.