Marielle Gustavsson
Barndans, förberedande jazz, jazzdans, lyrisk jazz, partnering
 
Marielle är uppvuxen i Uppsala och har själv tagit sina första danssteg på Uppsala Dansakademi. Hon gick sedan Bolandsskolans estetiska gymnasiumsom hon avslutade år 2004. Efter det fortsatte hon sin utveckling i Stockholm på Kulturamas Danslinje och Danscenters Streetlinje och valde sedan år 2007 att flytta till München för att göra en treårig professionell utbildning på Iwanson International School Of Contemporary Dance som är en av Europas ledande skolor för modern dans. Genom Uppsala Dansakademi har Marielle fått fortbildning i metodik och pedagogik för barn.
 
 Marielle har jobbat som dansare och koreograf runt om i Tyskland och övriga Europa. Hon har gjort moderna stycken med koreografer som Jochen Heckman och Hannes Langolf, jobbat med musikal samt satt upp en rad egna projekt.
 
Marielle har gjort åtskilliga resor för att träna med olika kompanier och koreografer i Europa, bl.a. i Paris, Barcelona, Prag, London och Zürich och inspireras mycket av koreografer som Sonia Rodriguez Hernandez, Jonathan Hour och Hannes Langolf.
 
Marielle har undervisat på Neues Tanzen i München och även gett workshops både i och utanför München.
 
Marielle jobbar just nu tillsammans med Intellego Dance Company.

Information till eleverna

Allmän information:

Terminen omfattar 12 veckor
Öppet Hus 25 augusti med gratis Prova-på-klasser
Kursstart vecka 36 (2 sep - 8 sep)
Höstlov vecka 44 (28 okt-3 nov)
Sista lektionen vecka 48 (25 nov-
1 dec).
Ev inställd lektion (sjukdom m.m.) tas igen på samma tid, veckodag och lokal veckan efter sista ordinarie lektion.