Johanna Winge
Streetdance, broadway, bebisdans med vuxen  
 
Utbildning:
Johanna är utbildad vid Estetiska programmet med inriktning teater 01-04, Stockholm Danscenter Deltididsutbildning 05-06, Stockholm Danscenter Heltididsutbildning 06-07 samt Iwanson International School of Contemporary Dance i München Tyskland 08-09, en dansarutbildning med pedagogik. Genom Uppsala Dansakademi har Johanna fått fortbildning i metodik och pedagogik för barn.
 
Yrkeserfarenhet:
Johanna har tränat och tävlat i elit cheerleading och cheerdance i Uppsala Spirits i tre år. Hon har tagit medaljer i både DM och SM samt uppträtt i två säsonger för Uppsala basket. Johanna arbetar också som dansare i K´dishhh Dance Company.
 
Johanna har varit gymnastikledare i Uppsalaflickorna 01-04 och undervisat i cheerleading och cheerdance i Uppsala Spirits 06-08. Hon har gått fortlöpande utbildningar inom båda områdena. Hon har även undervisat i streetdance på Vallonskolan i Gimo 07-08.  
 
I övrigt har Johanna lång erfarenhet av sångträning samt arbete med barn inom förskolan. Hon är en kreativ person med stor känsla för detaljer och dess betydelse för helhetsintrycket.
 

”På mina lektioner är det viktigt att dansarna vågar. Vågar försöka, vågar ta i och vågar göra fel. För att lära oss något nytt så måste vi först prova. Viktigt att vi känner oss trygga, har roligt och att vi tar i och tar ut.”