top of page
_MG_5783.jpg

Aktuellt

Här kan du hålla dig uppdaterad om alla viktiga händelser och datum under terminen på Uppsala Dansakademi. Här hittar du information om speciella evenemang, föreställningar och andra aktiviteter som berikar din dansupplevelse utöver den ordinarie undervisningen.

Har du en fråga om något som inte står med? Kontakta oss!

Vi fyller 40 år och det vill vi fira tillsammans med dig på vår Öppen scen!
Alla mellan 8-100år, som dansar på Uppsala Dansakademi, har vid detta tillfälle möjlighet att visa upp koreografi man skapat själv eller ihop med andra.

- För alla mellan 8-100år som är medlemmar i föreningen Uppsala Dansakademi

- Alla nivåer och dansstilar

- Koreografin kan vara allt mellan 30 sekunder till max 5 minuter.

- Solo, duett eller grupp

- Anmälan görs till kursen Öppen scen

- Medverkan är kostnadsfri

 

Infoträff

Vi samlas 31 augusti kl 17.00 på Uppsala Dansakademi. Under träffen får du veta mer om hur öppen scen kommer att gå till, ställa frågor och träffa andra som är intresserade. Du behöver inte förbereda dig, veta vad du vill göra på öppen scen eller bestämt dig för om du vill delta. Ingen anmälan behövs till infoträffen och det går bra att vara med på öppen scen även om du inte har möjlighet att komma till infoträffen.

 

Kreativ verkstad

Under höstterminen finns det tillgång till danssal för eget skapande under fyra tillfällen. Danspedagog kommer finnas på plats för eventuella frågor. Anmälan krävs för kursen Öppen Scen men kreativ verkstad är inte obligatoriskt att närvara på för att delta i öppen scen. Tillfällena ger möjlighet att få skapa i en danssal samt inspireras av varandra.

 

Öppen scen

Den 16 november intar vi Kulturhuset Grand. Vi samlas på förmiddagen för gemensam uppvärmning följt av ljud- och ljusrep. På eftermiddagen bjuder vi in till föreställning där medverkande elever får visa de dem skapat.

 

Tips

För dig mellan 13-100år som är nyfiken på metoder för eget skapande finns kursen koreografi på lördagar 15.00-16.25.

Mer information kommer löpande.

bottom of page